Южна Америка

6 места за разглеждане в Буенос Айрес

Това аржентинския град е по италиански, отколкото мнозина Città италиански, испански темперамент напоени, Европейския находчивост на голяма агломерация, parrillas ароматен дим, сладкия вкус на дулсе де лече.

- На първия ден от престоя на Буенос се ужасих. Размер, сложност, хетерогенност. Това са няколко града в един огромен град. И така, трябва да помислите.

Ла Бока с известната улица Caminito е цветен символ на Буенос, окръг италиански емигранти. Силно комерсиализирано, но живописно. Близо до известния футболен стадион "La Bombonera" с еднакво известен отбор "Бока Хуниорс".

La Catedral Club
Наводнени сграда полумрак е оформен като огромен хамбар е оборудван с мебели от битпазари, и по стените висят картини, monidła, художествени инсталации и скулптури. Танго танцува тук всеки ден.

Палермо Сохо
Най-добре е да живеете в квартал Сан Телмо (навсякъде близо пеша), така че най-добрите партита и кръчми могат да се намерят в Палермо Сохо. Мястото се счита за най-"алтернатива" в Буенос Айрес. Пълна с цветни стенописи.

Тигре
Град на островите, разположен в покрайнините на Буенос, в делтата на река Парана. Перфектен за уикенд бягство. Ще стигнете до живописния влак Tren de la Costa. Заслужава си да си купите разходка с лодка на място.

Ферия де Матадерос
Галерият фестивал се провежда всяка неделя 11 (през зимата) и 18 (през лятото). Перфектното място за закупуване на сувенири, да се насладите на деликатеси и да видите аржентински каубои.

Гробището на Реколета
Всеки иска да види къде почива Ева Перон. И въпреки че самата гробница не впечатлява, много други - с кули, фигури, колони - най-много. Личностите тук почиват.